Škurinjski termini stajališta “knjižnice na kotačima” u siječnju i veljači

Škurinjski termini stajališta “knjižnice na kotačima” u siječnju i veljači

Gradski bibliobus Gradske knjižnice Rijeka sa stajalištem u Ulici Save Jugo Bujkove (na sredini ulici, ispod zgrade s garažama) već je godinama možda jedina prava kulturna točka na Škurinjama.

Petak je dan kada bibliobus komadić knjižnice donosi na Škurinje, a termini ovogodišnjeg (2020.) siječnja i veljače su prema običaju dvotjednog ritma na istom mjestu:

3. siječnja od 11 do 14 sati

17. siječnja od 11 do 14 sati

31. siječnja od 11 do 14 sati

14. veljače od 11 do 14 sati

28. veljače od 11 do 14 sati

Gradski bibliobus se može koristiti uz već postojeću iskaznicu Gradske knjižnice Rijeka, a ako niste član možete se učlaniti u sam Gradski bibliobus i to za samo 10 kn (za odrasle) ili potpuno besplatno (za djecu do 14).

Bibliobus zapravo i ima puno više knjiga no što u njega stane, pa je savjet iz Gradske knjižnice Rijeka nazvati prije dolaska i provjeriti ima li knjige u busu, orijentacijski pratiti fond i kroz online katalog.gkr.hr ili pak još bolje nazvati dan-dva ranije i naručiti knjigu.

Kontakti su:

mob: 098/9832-497

e-mail: gradski.bibliobus@gkri.hr

Puno mogućnosti!

Čitanje je jedan od najboljih načina provođenja slobodnog vremena, pa ne stižete li, ne možete ili ne želite do centra i najbližeg ogranka na Drenovi, bibliobus je pravi prijatelj.