Objavljen treći broj Škurinjskih balkonskih novina

Objavljen treći broj Škurinjskih balkonskih novina

Dogurali smo i do trećeg broja naših balkonskih novina! Čudo, čudo, čudo!

Kao što već možda znate na Škurinjama pokušavamo producirati i pravi kvartovski fanzin. Kao i sve što radimo nije baš klasičan – nije ušminkan i na sjajnom papiru kao katalozi iz trgovačkih centara koje nalazimo u pošti, nije služben kao što su neki listovi mjesnih odbora… A što je?

Škurinjske balkonske novine su mali paketić kulture i znanja o Škurinjama. Dok je prošli broj bio posvećen zelenom ovaj je posvećen kvartovskim kulturnim centrima. Većinom, iako ima tu i drugih detalja. Kao i inače tiskane je risografskom tehnikom što mu daje posebnu sirovastu “uradi sam” dozu koju želimo. Ima li humora na vlastiti račun? Ima.

Inače balkonske novine možete pronaći u škurinjskim kafićima, a kako su oni sada zatvoreni uglavnom će to biti po nešto dućana (zahvale Tommyju koji nas redovito udomaći), frizerskim salonima, bibliobusu i sl. U tjednu nakon 14. 12. bit ćemo na pozicijama.

Zanima li vas tiskani primjerak uvijek se možete i javiti na mail skurinjskisusjedi@gmail.com pa se dogovorimo oko preuzimanja, a svakako javite priče i teme koje želite da budu uključene u sljedeće varijante.

Izdavanje trećeg broja Škurinjskih balkonskih novina podržala je Primorsko-goranska županija kroz program javnih potreba u kulturi.